Facebook

Tuesday, March 13, 2012

Thank You Nurul Hasni



Tempahan dari Nurul Hasni untuk suaminya yang tercinta.

ok, mula-mula dapat tempahan dari pada Nurul Hasni memang last minit, esoknya dah kena hantar. namun saya serba salah sebab soufle cup da habis, nak beli pun dah tak sempat.. kebetulan hujan lebat sangat tak henti-henti.. saya cuma ada papercup jer. tp Alhamdulillah, Nurul Hasni tak kisah.. dia mmg sweet sangat sebab nk suprise kn suaminya di pejabat.

esokknya selepas balik kelas, saya terus hantar ke pejabat suaminya.. cari punya cari ..
akhirnya jumpa juga pejabat suami dia..  sebelum cupcakes ni sampai ke tangan suami dia, dah ada orang lain yang nk tgok cupcakes ni..

kemudian.. suaminya keluar.. dia agak blurr disitu.. mungkin terkejut.. dia ingat kami pelajar universiti..
ok, mmg kami pelajar pun.. tp bukan datang sebagai pelajar.. tp datang sebagai utusan dari isteri yang sangat romantik nk bg hadiah cupcakes ni kepada suaminya..
agak tersimpul malu suaminya disitu, dan ada yang ucapkan happy annivesary pdnya juga.
namun, suaminya sporting habis sbb sudi tunaikan permintaan isterinya untuk mengambil gambar bersama cupcakes tersebut.

ok, ini pengalaman yang sweet sepanjang saya menghantar cupcakes ni.
terima kasih kepada Nurul Hasni :) kerana order dari Walla Walla Cupcakes.
semoga sukakan cupcakes saya..

ini suaminya bersama Walla Walla Cupcakes :)

1 comment:

Perusahaan O.D.A.P said...

Posting Artikel Yang Bagus...

Sekilas Info Untuk Para Blogger Mania :-)
Lowongan Kerja Sampingan Gaji Pokok 2 Juta rupiah/Bulan, Kesempatan Income Hingga Puluhan Juta Rupiah. Pendaftaran Melalui http://newkerjaonline2012.blogspot.com/


WAIT?? DONT GO :)

Please click " OLDER POSTS " for more